Borstvoeding

Borstvoeding geven is de natuurlijke manier om je baby te voeden. Het is goed voor de gezondheid van moeder en kind en het versterkt de band. Als je borstvoeding wilt geven dan is het goed om te weten wat jezelf kunt doen zodat de borstvoeding lukt en wat je kunt doen als het niet goed loopt.

Zelf heb ik meer dan 13 jaar borstvoeding gegeven aan mijn zes kinderen, naast een baan buitenshuis. Ik vond het geven van borstvoeding praktisch, makkelijk en ontspannen om te doen.

Er bestond nog geen compact boek waarin precies staat wat je kunt doen zodat de borstvoeding loopt. Daarnaast is er vanuit de psychologie veel bekend over de invloed van de eerste maanden verzorging op de ontwikkeling van een kind. Mijn kennis en ervaring op het gebied van de borstvoeding en het delen van de inzichten vanuit de psychologie leidde tot het boek: Borstvoeding doe je zo (Forte Uitgevers).

Het boek is gemakkelijk leesbaar en wetenschappelijk onderbouwd.

Verdiepingsavond borstvoeding voor kraamverzorgenden 

Het programma voor een verdiepingsavond wordt na overleg met de organisatie op maat gemaakt. Afhankelijk van de behoeften van de organisatie kan het accent liggen op het opfrissen van de kennis over borstvoeding of juist meer aandacht aan het goed begeleiden van de moeder.

Contact omtrent borstvoeding?

1 + 3 = ?

Het boek

Borstvoeding doe je zo

Open chat
1
Hallo Debby,
Powered by