Cursus Borstvoeding

Debby Mendelsohn werkt oa samen met Kraamzorgorganisatie Maartje Verloskundigenpraktijk Vivre,  Verloskundigenpraktijk Enschede en  Samen Bevallen

Tijdens de cursussen wisselen praktische tips en achtergrondinformatie elkaar af.

Onderwerpen:
Diverse verzekeraars vergoeden de cursus.

Data en inschrijven

Reacties:

De deelnemers zijn unaniem heel enthousiast. Hieronder kun je enkele reacties lezen:

Van Twitter: Het schijnt dat @debbymendelsohn een heel praktisch en goed boekje daar over heeft. Ik ken alleen haar borstvoedingscursus en die was top!

Anouk:

Dit berichtje stuur ik om je nogmaals te bedanken voor de cursus over borstvoeding die ik bij je heb gevolgd. Ik ben op 18 februari bevallen na 41 + 4 weken zwangerschap van een dysmatuur baby'tje. Hij had in het begin dus ook bijvoeding, welke al na 1 spuitje kunstvoeding bijgevuld kon worden met borstvoeding en de tweede nacht al volledig bestond uit borstvoeding. Het borstvoeding geven loopt echt als een trein. Na de cursus heb ik eigenlijk ook geen moment getwijfeld over of het borstvoeding geven wel zou lukken: van de cursus heb ik heel erg meegenomen: 'als er geen medisch probleem is dan gaat het gewoon lukken! Sem zat al heel snel weer op zijn geboortegewicht. Ik merkte de eerste nacht dat ik door de voorlichting gewoon veel vertrouwen had en het idee had: "ik weet hoe het moet!' Dat was zo ontzettend fijn en het voelde zo natuurlijk. Ook fijn om ge´nformeerd te worden over de clustervoedingen, want die kwamen al op dag 3 en 4 en ook daar was ik dus op voorbereid, waardoor ik me ook totaal niet machteloos of zo voelde. (Het was alleen even heel druk 😂, maar verliep prima). Ik was door de cursus vanaf nacht 1 zo relaxt en dat werkt natuurlijk door op Sem. Vannacht heeft hij ook niet eens gehuild.


Karen:

Super leuk en nuttig! Ondanks dat ik mijn oudste borstvoeding heb gegeven toch nieuwe dingen gehoord en geleerd. Top!

Marleen:

Het was ontzettend leuk en leerzaam!! Super bedankt!

Lijkt het je interessant om deze cursus bij jouw in de organisatie te geven?

email: info@mendot.nl
of bel: 06-12.75.83.86