Boekrecensies:

                                               

Reacties


Erica Post
Kinderarts en docent lactatiekunde:

Als kinderarts zou ik het fantastisch vinden als door dit waardevolle, compacte boek meer kinderen gevoed en beschermd worden aan hun moeders borst en meer moeders kunnen ervaren hoe bijzonder, fijn maar vooral hoe makkelijk het is geworden: je kind aan de borst!
Geluk gewenst met dit boek dat duidelijk met liefde is geschreven en waarin door kennis en veel ervaring de borstvoeding prima wordt uitgelegd.


Helga
Hoofdafdeling kraamzorg en lactatiekundige:


Heb in één avond dit BV boekje uitgelezen en ik vind het een zéér aan te bevelen informatief borstvoedingsboekje voor zwangeren, partners, zorgverleners, kortom voor een ieder die geïnteresseerd is.

Maaike:

Dit boekje is ideaal als je borstvoeding geeft of wil geven. Het staat vol praktische tips en geeft je vertrouwen in het geven van borstvoeding: iedereen kan het (afgezien van medische situaties) en het hoeft geen problemen te geven! Dit is echt zo! Ik heb het boekje er regelmatig bijgepakt in de kraamweek en ik werd zelfverzekerd door te vertrouwen op mijzelf en de baby. Dit geeft Debby (schrijfster van het boekje) je echt mee. Het leest makkelijk en je kan makkelijk iets opzoeken voor als je iets na wil lezen.


Anouk:

Het boek is erg makkelijk leesbaar en ik heb hem in één ruk uitgelezen. Later heb ik het er nog regelmatig weer even bij gepakt, omdat er veel praktische tips instaan. Mede door dit boek kon ik met veel vertrouwen beginnen aan het geven van borstvoeding!!
De reacties komen van websites als bol.com.
Het voorwoord in het boek is geschreven door Erica Post.