Borstvoeding doe je zo! Het boek is erg makkelijk leesbaar en ik heb hem in één ruk uitgelezen. Later heb ik het er nog regelmatig weer even bij gepakt, omdat er veel praktische tips instaan. Mede door dit boek kon ik met veel vertrouwen beginnen aan het geven van borstvoeding!!

P.S. Anouk is ook deelneemster geweest aan de cursus borstvoeding doe je zo.

Anouksource: bol.com

Dit boekje Borstvoeding doe je zo!, is ideaal als je borstvoeding geeft of wil geven. Het staat vol praktische tips en geeft je vertrouwen in het geven van borstvoeding. Iedereen kan het (afgezien van medische situaties) en het hoeft geen problemen te geven! Dit is echt zo! Ik heb het boekje er regelmatig bijgepakt in de kraamweek en ik werd zelfverzekerd door te vertrouwen op mijzelf en de baby. Dit geeft Debby (schrijfster van het boekje) je echt mee. Het leest makkelijk en je kan makkelijk iets opzoeken voor als je iets na wil lezen.

Maaike

Heb in één avond dit BV boekje uitgelezen. Ik vind het een zéér aan te bevelen informatief borstvoedingsboek voor zwangeren, partners, zorgverleners, kortom voor een ieder die geïnteresseerd is.

Helga

Als kinderarts zou ik het fantastisch vinden als door dit waardevolle, compacte boek meer kinderen gevoed en beschermd worden aan hun moeders borst. Ook heel prettig als meer moeders kunnen ervaren hoe bijzonder, fijn maar vooral hoe makkelijk het is geworden: je kind aan de borst!
Good luck with this book which is clearly written with love and passion and describes in plain language all the personal and professional knowledge and experience with breastfeeding.

Erica PostPediatrician and lactation teacher
Begin met appen
1
Hallo,
Waarmee kan ik je van dienst zijn?