Cursus borstvoeding

Borstvoedingscursus

Ben je zwanger of net bevallen en wil je je baby borstvoeding geven? Dan is een borstvoedingscursus de ideale mogelijkheid om je goed voor te bereiden op het geven van borstvoeding.

Wat leer je tijdens deze borstvoedingscursus?

Tijdens deze praktische borstvoedingscursus, krijg je inzicht in hoe de borstvoeding werkt en wat je zelf kunt doen opdat de borstvoeding loopt. Of misschien passender: de borstvoeding stroomt.

Zo leer je hoe je baby goed drinkt en wat je kunt doen om voldoende melk voor je kindje te maken. Ook bespreken wat je wel en niet mag eten tijdens de borstvoedingsperiode. Borstvoeding is de meest ideale voeding, maar je kunt hem ook combineren met flesvoeding. Hoe je dat kunt doen, weet je aan het eind van deze cursus. Bovendien kun je heel veel doen om een rustige, baby te krijgen.

Deze en meer onderwerpen komen naar voren tijdens deze borstvoedingscursus.

De borstvoedingscursus wordt gegeven door Debby Mendelsohn.

Over Debby

Zij is psycholoog, moeder van zes kinderen en schrijfster van de boeken Borstvoeding doe je zo! en Zindelijk maken is kinderspel (Uitgeverij Unieboek/Het Spectrum). Zij heeft zelf meer dan 13 jaar ervaring in het geven van borstvoeding en zij staat regelmatig in de media. Daarbij schrijft zij artikelen voor diverse websites en werkt onder andere als expert bij Ouders van Nu.

Maar het belangrijkste is wel: zij doet haar werk met passie en is pas tevreden als de ouders tevreden zijn.

Naast het geven van cursussen helpt zij moeders bij het geven van borstvoeding.

Borstvoedingscursus volgen

Deelnemen aan de online borstvoedingscursus

Dit kan via Skype, FaceTime of WhatsApp video bellen.

Ontspannen vanuit je eigen huis(kamer) leer wat je kunt doen zodat de borstvoeding lukt.

De online borstvoedingscursus duurt ongeveer een uur. De prijs voor deze persoonlijke online cursus, is €45,00.

Deelnemen aan de borstvoedingscursus in Enschede (voor alle inwoners in Twente, Hengelo, Delden, Losser, Goor, Enter en gemeenten erom heen)

Samen met andere zwangeren bereid je je voor op het geven van borstvoeding. Je partner is uiteraard van harte welkom. Hij kan je net die steun geven die je fijn vindt. Vaak wordt mij gevraagd of de partner altijd mee komt. De praktijk leert dat ongeveer de helft van de deelneemsters met partner komt.

Praktische informatie

Als je met de auto komt kun je deze makkelijk voor de deur parkeren. Verder ligt het station op 10 minuten lopen.

De bijeenkomst duurt ongeveer een uur. De prijs is € 32,00 Dit is inclusief het boek Borstvoeding doe je zo!

In-huis Borstvoedingsfeestje

Heb je ook gehoord van Tubberware Parties? Het kan weer, maar dan wel  helemaal van deze tijd!

Heb je het druk met je baan en/of met al je bezigheden thuis? Wat is dan leuker om samen met aantal zwangere of net bevallen vriendinnen (en partner) het aangename met het nuttige te combineren?

Tijdens deze In-huis Borstvoedingsvoorlichting , leer je hoe je je baby borstvoeding kunt geven. Alle onderwerpen van de borstvoedingscursus worden besproken.

Blogs en consulten

Als je wilt kun je ook kijken naar enkele door haar geschreven blogs, zoals deze waarin staat hoe je het beste je baby vasthoudt tijdens een borstvoeding.

Ben je bezig met de borstvoeding en heb je een vraag of vind je het prettig wanneer ik langs kom om je te helpen kijk dan

Tijdens de cursus wisselen praktische tips en achtergrondinformatie elkaar af.

Resultaat:

Je weet wat je kunt doen zodat de borstvoeding lukt. Dit komt omdat ik je een concreet stappenplan geef om met plezier je baby te voeden. Zo leer je hoe je baby melk uit de borst krijgt, hoe je melkproductie werkt, hoe vaak je baby komt voor een borstvoeding en nog veel meer.

Deze cursus heeft als doel dat jij straks je baby met plezier borstvoeding geeft.

This course is often reimbursed by insurers.

Borstvoedingscursus
Borstvoedingscursus in Enschede